Sitede ilk bakışta o kadar çok hata gördüm ki, bu hataları görmem yaklaşık 2 dakikamı aldı.
Bir müşteri olsam bu hatalardan dolayı sizi tercih etmezdim. En basit yöntem olarak bu hataları çözebilirsiniz.

• Logo gözükmüyor.
  • H taglerinin çoğu birbirine benziyor, birbirinden ayrıştırıcı ve hizmetlerinizi kısa ve öz şekilde açıklayan H tagleri kullanın.
  • İmla kurallarına ekstra dikkat edin, müşteri sizi bir kurum / firma olarak görüyor ve siz müşteriye bu güveni sağlamak zorundasınız.
  • "Müşteri Yorumları" diyor fakat fake bile olsa gerçek bir müşteri yorumunu göremedim. "Zeynep Hanım" isimli bir kişinin yorumu loop'a girmiş. "Müşteri Adı Hanım" yazmak yerine "Müşteri Adı, Soyadının Baş Harfi" olarak yazmanız daha kurumsal gözükecektir. Ek olarak muhasebeci bir müşteri değildir. Örnek: Turan S.
  • "SMM Panel Sıkça Sorulan Sorular" bölümünün başında bulunan "SMM Panel" kalkması gerekiyor diye düşünüyorum. Ek olarak bu bölümdeki sorularda Türkçe karakter hataları var. "Neden PikkyMedya'yı Tercih Etmeliyim?, SMM Panel'e Nasıl Kayıt Olunur?" gibi...
  • Footer bölümünde Türkçe karakter hataları var.

Bu hatalarında dışında genel olarak SMM panellerinin çoğunda yer alan bir kötü özellikten bahsetmek istiyorum. Servisler bölümüne girdiğimiz zaman binlerce, milyonlarca servis listeleniyor. Bu servis sayıları neden bu kadar fazla? Kendinize çalıştığına emin olduğunuz ve güvendiğiniz 10-15 kadar servis seçseniz ve bunları müşteriye sunsanız emin olun daha anlaşılır olacaksınız ve UI daha okunaklı olacaktır.

Yukarıda bahsetmiş olduğum olay mümkün olmasa bile, servis bölümüne giren müşteriyi bir landing page ile karşılayabilir ve hangi hizmetleri istediğini seçtirip sadece o hizmetleri görüntüleyebilirsiniz. Bu sayfanızın hem UI / UX konusunda güzel gözükmesine ve sayfa hızının artmasına neden olacaktır. Servis bölümleri çok karışık ve anlamsız. Girince yoruluyorum.