Üzgünüm ama ortada ciddi bir sorun vardı. Büyük umutla didinip durduğun, serp uyumlu anahtar kelimen için içerik ürettirdiğin botlar, eklentiler korkunç kötü içerikler üretiyordu. SEO uyumlu denilip, yüzlerce içerik üretildiği halde tek bir tanesi bile index almıyordu. Çünkü içerikleri insanlar için değil botlar için üretiyordu yazılımlar. Ve korkunç kötü prompt'lar (komutlar) kullanıyorlar. Bende yüzlerce kez başarısız denemem sonunda, ChatGPT, Claude ve Gemini 'de içerik üretirken siteni trafik canavarı yapacak mükemmel prompt'lar tasarladım. Ayrıca bu içerikleri mükemmel bir hale getirmen için özel soslar da ekledim tarifime. Neler var neler bi bilsen 😉 Üstelik eski SEO KATİLİ CHATGPT PROMPT EĞİTİMİni binlerce dolarlık Notion şablonu ile zenginleştirerek [10x SEO Katili] + [Parazit SEO] adıyla yeni sürümüne güncelledim. Görünce gözlerine inanamayacaksın. Waovvv 🤩 Üstelik ne var biliyor musun? Bu kanıtlanmış prompt paketini beğenmezsen paranı %100 iade ediyorum. Yükselme olmazsa, yüksek kaliteli içerik üretemezsen, yada canın öyle istese bile
💫 Eğitime sahip olduktan sonra neler kazanacaksın:
🔝 Arama motoru dostu, optimize edilmiş içerikler = Üst sıralarda yer alma!
👆 Ziyaretçilerinizi çeken, ilgi uyandıran yazılar = Tıklamalar ve dönüşümler!
👍 Benzersiz, özgün metinler = Güvenilir ve kaliteli görünüm!
⌛ Anında içerik üretimi = Zamandan ve paradan tasarruf!
ChatGPT ile hazırlanmış bu eğitimden neler mi elde edeceksin? Konu üretme aracı: Aklınızda tık mı yok? Sorun değil! ChatGPT size binlerce farklı konuda
muhteşem fikirler sunar!
Anahtar kelime aracı: Doğru anahtar kelimelerle hedef kitlenizi
tam kalbinden vurun ve arama motorlarında en tepede görünün!
✍
Metin optimizasyonu: ChatGPT yazdığınız içerikleri SEO açısından
sihirli değneğiyle optimize ederek görünürlüğünüzü
artırır! Çoklu dil desteği: İstediğiniz dilde içerik oluşturun,
global pazara açılın ve daha fazla kazanın!
EĞİTİME SAHİP OLANLARIN KAZANACAĞI BİNLERCE TL DEĞERİNDEKİ BONUSLAR:
📍 Prompt'ların detaylı kullanım videosu ve püf noktaları (2999 TL değerinde)
📍 GPT4'ü ücretsiz kullanma taktiği (999 TL değerinde)
📍 8000'den fazla niş site fikri (paha biçilemez)
📍 SEO Checklist (paha biçilemez)
Bu prompt'lar ile üretilmiş içerikler: https://aifatih.com/category/blog/ ŞİMDİ teklif verin! Her teklif, oyunu değiştiren SEO gücünün kilidini açar 💪
🔔
Başlangıç Fiyatı: 450 TL
🕒
Açık Arttırma Bitiş Süresi: (son teklif + 15 saat)
💰
Minimum Artış: 20 TL
🛒
Hemen Al: 1000 TL
💳
Ödeme Yöntemi: Havale, EFT
🔗
ANA SATIŞ KONUSU: https://www.r10.net/freelancer/39125...4-updated.html