is_gelistirme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen bir tezgaha düşmüşsün adamların dönen dolabı var şimdi anladım.çık tamam dedilerse,, bulaşma çık derim. ama şu da var.
adamlar anlaşmış gibi yapar sen çıkınca icra dava acarlar.o nedenle sana tavsiyem daireden cıkmadan evvel 7 gun once savcılıga tüm detayları ile şikayette bulun.
ne varsa neler olduysa belgen ispatın varsa whatsapp yazısman ya da telde gorusme tarih gun saat sms varsa keza yuz yuze gidip gorustugun gun saat tarihleri eksiksiz tumunu ekle ya da savcılık talep ederse bunlar bende var sunarım de.

şikayet olarak ne diceksin.
bunlar oldu en son bana bunlar dendi daireyi su gun saatte bosaltıcam ama kendilerinde olan kira sözlesmem taleplerime ragmen verilmedi.
talebimle yenisi yapılsın dedim yapılmadı
su adreste su kadar ay kaldım su kisiye odeme verdim ama tapu sahibi aynı kişi değil.(sanırım)
ben daire sahibi iletisim bilgilerini istedim vermediler
ben su kadar ay kimin dairesinde oturdum hala bilmiyorum dersin
ellerindeki sözlesmemi istiyorum vermiyorlar dersin
ayrıca maliyeye sunulması gereken seyleri bu insanlar belki sunmuyorlar ev sahibinin de haberi olmayabilir bu durumdan dersin
burada hukuga uygun olmayan işlemlerin gecme olasılıgının yuksek oldugunu vergi acısından da endişelerinin oldugunu ima ettiğimde de bana su cumleleri kurdular sikayetciyim dersin.

bu adamlardan kusura bakma da imza taklidi dahi beklerim savcılıkta bir dilekcen olsun derim bir sey yaparlarsa savcılıkta onceden sikayetinin olması iyi olur.
Cimer veya maliyeye ihbar etmeyi düşünüyorum hocam ilk olarak zaten laf arasında kapalı tehdit ediyor olay farklı yere gidiyor diye bir tane avukata yazdım daha dönmedi