mkslsks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonunda çözebildim ve paramı çekebildim paypaldan, aynı sorunu yaşayanlar için çözümü yazıyorum:
Artık paypal türkiye numaralarına sms göndermiyor o yüzden hesaptaki numarayı ingiliz numarası ile değiştirmeniz gerekiyor bunun için de paypal müşteri hizmetlerine bağlanmanız lazım, destek numarası ingiltere numarası olduğu için trden arayamazsınız ya da aramanız durumunda çok büyük bir fatura çıkar ortaya.
1 - Viber isimli uygulamadan hesap açıp kaydolduktan sonra papara üzerinden sanal kart oluşturun.
2 - Vibere bu sanal kart numarası ile abone olursanız ilk 1 hafta bedava uluslararası telefon konuşması yapabileceksiniz sonrası için para istiyor. İşiniz bitince kartı silin abonelik ücreti çekmeye devam etmesin.
3 - Viber kullanarak paypal müşteri hizmetlerini arayın tel no: +4402039017000.
4 - Müşteri hizmetlerine eski telefon numaranıza erişiminiz olmadığı için yeni telefon numarası kaydetmek istedğinizi söyleyin.
5 - İngiltere fiziksel sim kartı alın @OwlKing hocam bana bu konuda çok yardımcı oldu sağ olsun kendisinden şaşmayınız sabırlı güvenilir ve ucuza sim kart satıyor.
6 - Müşteri temsilcisine bu fiziksel sim kartın numarasını verin ve sorduğunda yeni aldığınız sim karta gelen kodu söyleyin, eski numarayı silmesini isteyin. Eğer bunu istemezseniz yeni numara ekleseniz de sms kodu eski numaraya gelecek.
7 - Sizden doğrulamak için hesaba ekli kredi/banka kartı numarası ya da banka hesap numarasını isteyecek, doğru bir şekilde tek tek, rakam rakam söyleyin bunları yanlış söylerseniz eğer ingiliz pasaportu isteyecek eğer buraya kadar gelirse telefonu kapatıp yeniden arayın ve adımları tekrar uygulayın. Numaraları doğru bir şekilde söyleyin ki ingiliz kimlik ya da paraportu istemesin sizden.
8 - Mail adresinize yeni tel no eklendi şeklinde mail geldiğinde işlem tamamdır, fiziksel ingiltere sim kartınızı kullanarak hesaba giriş yapabilirsiniz bundan sonra.

Not: konuşma boyunca size nere yaşadığınız ya da nerenin vatandaşı olduğunuzu sorarsa tabiki de ingiltere diyin. Konuşmalar ingilizce gerçekleşiyor haberiniz olsun.

@mehmetcckli @NarcCop

Teşekürler hocam, ingiltere sim kart için herkes irtibata geçebilir benim ile.