QuantumPix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lafımın arkasındayım. Sen öğrencilerin maddi gelir elde etmesini fırsat bilip bedavaya iş yaptırmaya çalışan bir kişisin. Link bıraktığın konuda ise Tema ücretli tema saten herşey temadan ayarlanıyor.

maksat ögrenci kardeşlerimizin harclıgı cıksın söyleyecegim işler basit saten atla deve degil.
Temanın ücretli olması ve herşeyi kendi ayarlaması öğrenci kardeşlerimizin harcadığı zaman ve emeği değersiz kılmana müsade etmez. Burada herkes bir şekilde bilgi,tecrübe ve zaman'ını satarak para kazanmaya çalışıyor. Fiyat belirtmemişsin ve 10 site için fiyat bilgisini ö.m ile bilgi veren kişilerden birini sececegim diyerek milletin fiyatı en dipten vermesini bekliyorsun. R10 Yönetimi zaten fiyat politikasını güncelledi ve taban fiyat sistemi getirdi sizin gibi 5 kuruşluk işi 3 kuruşa yaptırmaya çalışan insanlardan dolayı. Bir daha beni boş demagoji yapacağım diye konulara etiketleme her öğrenci sömürmeye kalktığında karşında dikeleceğim.

saten oturdum kendim yaptım dip fiyat belli sorun yok.

tabikide dip fiyat alacağım parayi benle kazanan sen degilsin.!

siz devam edin benim gibi olanları bulun konularına yazın.. aman ha sakın boş gecmeyin karşılarında durun devamlı.

sizede 2. bir cevap vermeyeceğim iyi forumlar .