Lafımın arkasındayım. Sen öğrencilerin maddi gelir elde etmesini fırsat bilip bedavaya iş yaptırmaya çalışan bir kişisin. Link bıraktığın konuda ise
Tema ücretli tema saten herşey temadan ayarlanıyor.
maksat ögrenci kardeşlerimizin harclıgı cıksın söyleyecegim işler basit saten atla deve degil. Temanın ücretli olması ve herşeyi kendi ayarlaması öğrenci kardeşlerimizin harcadığı zaman ve emeği değersiz kılmana müsade etmez. Burada herkes bir şekilde
bilgi,tecrübe ve zaman'ını satarak para kazanmaya çalışıyor. Fiyat belirtmemişsin ve 1
0 site için fiyat bilgisini ö.m ile bilgi veren kişilerden birini sececegim diyerek milletin fiyatı en dipten vermesini bekliyorsun. R10 Yönetimi zaten fiyat politikasını güncelledi ve taban fiyat sistemi getirdi sizin gibi 5 kuruşluk işi 3 kuruşa yaptırmaya çalışan insanlardan dolayı. Bir daha beni boş demagoji yapacağım diye konulara etiketleme her öğrenci sömürmeye kalktığında karşında dikeleceğim.
Bunlar sayesinde bende ögrenciye iş vermedim oturdum kendim yaptım. bu iki arkadaş sayesinde sizin sayenizde burda tekrar teşekkür ederim onlara .
Bu konuda en iyi fikir sahibi bu arkadaşlardır onlar sana yardımcı Olacaklar emin ol .
Bahsi Gecen Konu
linki @QuantumPix;
@dijitalartiz;
ek olarak ben günlerce iş bulamadım ellerimin içi artık kanamaktan gecilmez olmuştu.
BİZDE AGAÇ kavunda PARA kazanmadık Şükür.
PARA KAZANMAK İÇİN ACTIGIM KONU << linki
ACIK LİNK görmeyenler içinde.
https://www.r10.net/off-topic/353941...yen-adana.html
Konu sahibi arkadaşım.
Kısaca Herkes aynı düşünce ile yargılamanız bence hoş degil GERCEK anlamda Ögrenci arkadaşların harclığı cıksın isteyen FORUM üyeleri mevcut.