Merhaba arkadaşlar,
Sayfayı büyütmek ile alakalı tartışabilir miyiz?

Öncelikle sayfamı takdim edeyim: https://www.instagram.com/yantheflut/

Önceleri Instafly kullanıyordum ama artık mümkün değil, en ufak işlemde spam yiyorum. Ve spam yedikten sonra etkileşimlerin düştüğünü fark ettim. Instafly kullanabilmek için çok çabaladım, çok farklı takip & beğeni & izleme vb. özelliklerden organik görünecek şekilde kombinasyonlar denedim ama ne yaptıysam olmadı. Bu alanda garantili hizmet veren olursa şimdiden müşterisi olmaya hazırım.

Kendi telefonumdan manuel olarak 20 kişiyi takip ettiğimde spama düşüyorum. "20" kişi... Ve bu ortalama 5-6 yıllık aktif bir hesap. Sadece takip yapıp da bırakmıyorum; hesabıma sıklıkla DM geliyor, neredeyse her gün reels paylaşıyorum ve asla kopya içerik yok. Her gün story paylaşıyor ve takip ettiğim kişilerin storylerini izliyor ve bazılarını beğeniyorum. Gün içinde ana sayfamdaki reelsleri izleyip beğeniyorum. Yani açıkçası etkileşim olarak hesabımı "kendi telefonumda" güncel tutuyorum.

İçeriklerimi daha da geliştirebilirim ama çok kalitesiz olduklarına inanmıyorum. Peki bu durumda etkileşimlerimi nasıl artırabilirim? Yukarıda bahsettiğim limitlerin çok az olduğu konusunda benimle hemfikir olan ve çözüm önerisi sunabilecek kimse var mı?

Açıklayıcı olabilmek için konuyu uzun tuttum, okuduğunuz için teşekkürler.