Reel sektor derseniz kesinlikle gıda diyorum. yemek sepeti getiri trend yemeği. minik bir dükkan.kira vermemek muhim. minicik olsun mulk senin olsun. hesaplı döner sat.hesaplı ver.bol kepce ver.mahallesine ilçesine de el broşürü dagıt ogrenciye 70 yas ustune indirim kampanya yap.döner ustası gerekmiyor makinesi var otomatik pişirip kesiyor. yani basına bir eleman koy paketlesin. 2 motorcu teslim etsin. once 1 belki. sonra 2.motor.. insanlar ne yapıyor ediyor o döneri satın alıyorlar.iskender koyarsın durum ekmek arası vs vs. icecekten bir defa ciddi kar yazarsın.
reelde gıda dısı bir sey ben olsam dusunmem . ama kira belası olmamalı. gerci sizde kapital var. bir yıl kira da oder deneyebilirsiniz.
dediğim tezgahta bir kadın dahi paketleme yapar cihaz tam otomatik.döneri de satın alıyorsun hazır her sey.
ben bu işi yapmak istiyorum dükkan arıyorum. bakalım okullara iş yerlerine yakın minicik bir dükkan bulursam tutucam(satın alacak param yok henuz)
Tavuk döner işini bende düşünüyorum hocam hiç açılıp kapananı görmedim ilanlara bakınca da devir edende yok en kötü yer bile günde 30 40 kilo döner satıyor