Flankes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim sizinle bir alıp veremediği yok.
Eklediğiniz görsellerde ne gibi yanlış birşey söylemişim.
Daha önce aldığım e book'un güncel halini yine parayla almak mı ?
Yazdığım yorum silinince yetkisini kullanarak yapmıştır.
Çünkü iftira yok, yalan yok ve hakaret yok. Konuyu neden baltalamıl olayım?
Tekrar söylim. Daha önce 2 defa almıştım. Güncel halini tekrar parayla satın almak istemedim.
Konu aynı Instagram ve Facebook'ta reklam çıkma e book'u.
Yaptığınız tam olarak "KONU BALTALAMADIR". İlk yazdığınız mesaj silinmesine rağmen devam ediyor ve sonrasında işi "Yetkini kullanmak kolay" diyerek iftiraya döküyorsunuz. Ayrıca hiçbir yönetici kendi konularına işlem yapmıyor. Bu bir forum kuralıdır. Bunu bilmediğiniz gibi "Kendisi benim mesajlarımı sildi" diyerek ikinci iftirayı atıyorsunuz. Sonra "Tabi BAZI yetkililer sırf kendilerini eleştirdiği için insanları mağdur etmeyen kişileri banladıkları için belki gerçek dol.andırıcıları banlamaya fırsat bulamıyorlar. " diyerek bir kez daha iftira atıyorsunuz. Siz ay daha dinlenin. Bu süre içinde hala aynı fikirde olursanız, foruma girmeyin.

---------------------

Konuyu okuyanlara da bir bilgi vereyim. Şikayet kategorisi mahkeme gibidir. Suçluluğu ispatlanana kadar herkes masumdur (Masumiyet Karinesi). Biri hakkında şikayet açılıyor diye o kişi *********** olmaz. Biri hakkında 50 şikayet açılsa da *********** olmaz. Burada önemli olan kasıt durumudur. Zaten konularda bu ortaya bir şekilde çıkıyor. Bu arkadaşımızın bahsettiği kişi hakkında geçen sene şikayet açılmış evet. Fakat şikayet eden kişi ne rapor etmiş ne de negatif ticaret puanı vermiş. Sonra o kişinin konusuna biri daha yorum yazmış ama o da ne şikayet konusu açmış, ne negatif ticaret puanı vermiş. Dolayısıyla bizlerin yapabileceği tek şey, o kişinin foruma girmesini ve cevap vermesini beklemektir. Ha bazı durumlarda bu süreyi beklemiyoruz. Mesela aynı kişi aynı zamanda aynı konuda birden fazla şikayetçi varsa ve foruma girmiyorsa, sorunlar çözülene kadar ilişiğini kesiyoruz. Yani her şikayet, kendi içinde değerlendiriliyor.

Bu tür konular iyi niyetle açılmıyor. Merak edilen bir şey varsa, bizlere mesaj yazabilirsiniz. Sizi yine tatmin etmiyorsa, forumun sahibi Coşkun beye mesaj yazabilirsiniz.