bende de 850 var hocam. 850 yanlış biliyorsam düzeltin sms onay siteleri ile alınamıyor. ha 850 li hatlartı da genelde sms reklamcıları, ya da internet satmaya çalışan vs. toksik işletmeler kullanıyor ama bizim sektörde 850den yazan illegal veya d0landırıcıya denk gelmedim ben. çünkü bir kimlik ibrazı ile alıyorsun (bildiğim kadarı ile) hatta şuan sanırım kurumsal olmadan vermiyorlar artık
ama 44 lü bilmem neyli numaraları adam sms onay sitesinden hiç bir bilgi vermeden 3-5 liraya alıyor. genelde de illegal sektörlerdekiler ya da işte kendini saklamak isteyenler kullanıyor.
sizin dediğinize katııyorum, fakat düzgün iş yapan adam bence kimliği ile gidip stabil bir hat almalı, pahalı değil sadece whatsappta kullanmak için kobikomdan 850 li veya normal 5** bir tr hattını yıllık 100-150 tl gibi bedelle alabiliyorsunuz.
bu imkan varken ne oldugu belirsiz tek seferlik doğrulamalı hat kullananlara da ister istemez ön yargılı olmak normal bence.
Evet hocam 850 en mantıklısı temmuz ayında 850 kullanmaya başlayacağız bizde henüz toparlanma aşamasındayız. +44 de kolay ulaşılabildiği için tercih ediliyor muhtemelen.