caglrkpn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10'da sadece 1 kişiyi engelledim çoğu tartışmam ikimiz arasınad çözüldü ancak bir kişi hakarete başvurdu. yanıltıcı ifadelerde bulundu bana karşı şikayet konusu sonrası çözümlenmesi ile engelledim. ticarethane bakışına katılıyorum ancak hepimiz birbirimize saygılı olmalıyız samimi olduğumuz kişilerle küfürlü veya argo konuşulabilir ancak, yeni gelen "Müşteri", yeni işlem yapacağınız "Satıcı" veya "İş veren" için saygılı olmak ve belli kurallar, çizgilerin dışına çıkmamak gerekir. bunu hala kavrayamamış olan kişilerin fazla olduğunu görmek üzücü ki ben 20 yaşımdayım. genel olarak hem iş verdiğim hem iş aldığım, ortaklık kurduğum, veya müşterilerim tarafından yaklaşımım, konuşma tarzım beğenilirken burada 35-40 yaşlarında insanların buna dikkat etmemesi de ayrı bir konu. Örneğin iş ahlaksızlığı olarak gördüğüm şeylerde mevcut şöyle bir şeyle karşılaştım forumda bir konu gördüm ve scripte ihtiyacı vardı bende elimdekileri gönderdim fiyatı söyledim "Hocam bende çok var script tanesi 5 liradan olmaz mı ?" Gibi cevaplarda aldım. işin özetine gelmek gerekirse bence çoğu kullanıcı bu ve bunun gibi durumlardan artık sıkılmış durumda ki artık insanların ilk yazdığı mesajdan bile ne gibi aksiyonlar alcağını artık tahmin edebiliyoruz. "Mesajım bulunsun", "Fiyat soracaktım", "Konusu için yazmıştım bana ulaşır mısınız" bu sorulardan sonrasını bence çoğumuz az çok tahmin edebiliyorsunuzdur. herkes aynı değil ancak çoğunluk bu şekilde böyle durumlardan dolayı hiç ilerleyen zamanlarda bile uğraşmamak için uzaklaştırma çabası olabilir. hepimiz şunu da kabul etmeliyiz "zaten çok yoruluyoruz"
Müşteriye stratejik odaklı gitmek bu bağlam da mantıklı bir güzergâh çizebilir gibi, kullanıcının önce den satış durumunu ve de sizin durumunuza aşina olan bir yazı ve de döküman önden bir ön izleme ile devam edip, kullanıcıyı bilgilendirip, ardından ona göre siz satıcıya göre bir aksiyon almasını ve de bu bağlam da zaman aşımını minimize etmek mantıklı bir yaklaşım olabilir. Bu sayede zaman dan tasarruf sağlatabilir.

Aslında bakılınca bu çapta satıcıların da kendilerine bir düzen belirleyip, boş geçecek zamanları kazanmaları da yine kendilerince sağlanabilir gibi.

Argo, hakaret ve küfüre sonuna değin katılıyorum. Normal şartlar da dahi olmaması gerekir.

Şahsen düşünceme göre, hitabet sanatına pek aşina olamayanlar genel anlam da küfür, argo ve hakarete başvururlar. Genel de o tarz kullanıcılar dan uzak durmak yerindedir.