Merhabalar, uzun süredir üzerinde çalıştığım ücretsiz şifreli mesajlaşma uygulamam olan Selfcrypted'ı sonunda erken erişime açtım. Bu uygulamamın diğer mesajlaşma uygulamalarından farkı mesajların şifreleneceği anahtarı kendiniz belirliyor olmanız. Bu sayede dışarıdan kimse bu mesajların şifresini çözemiyor. Yalnızca siz ve sizin şifreyi paylaştığınız arkadaşlarınız aynı şifreyi grup ayarlarından girerek mesajları deşifre edebiliyor. Kısacası mesajları bir anahtarla şifreleyip yalnızca aynı anahtar ile deşifre edebiliyorsunuz. Hatta öyle ki mesajları ben bile okuyamıyorum ya da veritabanı dışarıya sızsa bile mesajlar çözülüp okunamıyor çünkü mesajları çözecek anahtarın bilinmesi gerekiyor ki bunun için çok fazla ihtimal var. Aynı şekilde resim gibi meta verileri de şifreleyerek gönderebiliyorsunuz ve tek anahtarla şifreleniyor. Günümüzde birçok soruna çözüm olacak bir uygulama yazdığımı ve sunduğumu düşünüyorum. Bu konuda sizin de fikirlerinize açığım.

Piyasada eşi benzeri olmayan bir uygulama ve yatırımcı konusunda iletişim kurmak isteyen varsa bu gibi tekliflere açığım ancak ilk aşamada yüzdelik olarak fazla bir paylaşım yapmayacağım. Kişisel verilerinizin korunması konusunda titiz biriyseniz ücretsiz şekilde kullanabilirsiniz. Nasıl kazanacaksın diye soracaklar için hem güvenliği arttıracak hem de eğlence amaçlı birçok özellik ekleyeceğim ve bunları premium özellik olarak pazarlayacağım. Benimle bizzat iletişime geçmekten çekinmeyin.

Not: Henüz geliştirme aşamasında olduğu için eklenebilecek çok fazla özellik olduğunun farkındayım ve ekleyeceğim. Yine de sosyal medya üzerinden bana ulaşarak kendi önerilerinizi sunabilirsiniz.

Uygulamamın indirme linki: https://play.google.com/store/apps/d...ed&hl=tr&gl=US