ben yaklaşık 5 yıldır onlarca sitede yoast kullandım genelde siteler hem keşfete düşme hem index alma hem de sıralama kazanımı konusunda iyi performans gösterdi özellikler sınırlı olsa da ücretsiz sürümünde dahi yoast çok iyi sıralamalar almayı başardı ancak burada aslında belki de dikkat edilmesi gereken şey içerik kalitesidir. içerik kalitesi kötü olursa ikisinin de pro sürümüne para dökülmüş bile olsa muhtemelen sıralamalara çıkılmaz diye düşünüyorum. Ancak yarın bir gün rankmath çok iyi işler yapar ve eklenti değiştirme riskini göze aldıracak kadar bariz bir performans verirse ona da geçilebilir ancak alışılmıştan vazgeçmek için çok bariz sonuçlar olması gerekiyor. iki eklenti için de bariz performans farkları olduğunu düşünmüyorum kullanımı hangisi size daha kolay geliyorsa onu kullanmayı ancak içerik kalitesine daha fazla önem vermeyi tavsiye ediyorum kendimce iyi forumlar
İçerik kesinlikle olayı %80'i falan ama eklentilerin de özelliklerinden faydalanmak gerekiyor, vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim hocam.