Arkadaşlar selamlar 2010 yılından beri metin2 sektöründeyim zamanında ciddi işler yaptım fakat 15 16 yaşlarında ankaradaki ilk korku evini açarak ticarete atıldım
2019 covid zamanı kapanma olunca youtuber bir arkadaşım ile metin2 açalım dedik ve bu projeyi geliştirdik ozamanlar kiralık bir files üzerinde 2 sezon ilerledik
Fakat Files kiralık olunca oyun istediğimiz gibi tam anlamı ile yürümüyordu 2020 yılında filesi kendimiz oyun yazılımcısı tutarak temiz bir alt yapı üzerinden istediğimiz filesi topladık deneme oyunları açtık hataları giderdik
Finansör arkadaşlarımın hayati durumundan dolayı aramızdan ayrıldı. 2021 yılından itibaren bu projeye çeşitli ortaklar aradım arada formdanda arkadaşlar yazdılar fakat çeşitli dolandırıcılar ve ciddi olamayan ortaklar cıktı bu zamana kadar
Game devoloper yeni bir arkadaşımız var onunla hala filesimızı geliştirmekteyiz.
Oyunun reklamı için çeşitli fenomenlere videolar çektirdim bunlar ve filese günümüzün parasıyla ciddi rakamlar tutuyor böyle bir projeyide küçük bir bütçe ile açmak istemiyorum
Durumu Nasıl ilerletmeyilim ? sizlere danışmak istedim teşekkürler