Dostlarım selam, dün yaşamış olduğum tatsız bir olaydan bahsedeceğim. Her zaman ki gibi işe gitmek için evden yola çıktım. Ana yol üzerinde orta şeritte seyir ederken, ne olduğunu anlamadan sağ şeritteki sürücü birden bire önüme kırdı ve bana çarptı. Çarpma etkisiyle motor direkt devrildi motor ile beraber sürüklenmeye başladık, araç çaptığı gibi kendimi üzerinden atmak için hamlede bulundum fakat her şey çok hızlı gelişmişti. Motorla beraber yerde sürüklenerek durduk, ayağım moturun altında kalmıştı. Bana çarpan kadın şoför çığlık atarak ağlayarak yanıma geldi, trafikteki diğer araclarda durdu ve motoru üzerimden kaldırdılar. O ana kadar hiç bir şey hissetmemiştim şokun etkisi olsa gerek, sonrasında sol bacağıma bir yanma ve çok ciddi bir ağrı hissetmeye başladım. Ayağa kalkmak için harekete geçtiğimde ise bileğimin sallandığını ve maalesef kırılmış olduğu gördüm. Allah kimseye yaşatmasın montum ve pantolonum olduğu için asfalt yanığı olmadı fakat korumalı bir ayakkabım olmadığı için durum bu şekilde gelişti motora biniyorsanız ekipmanınızı eksik etmeyin insan başına geldikten sonra önemini anlıyor. Şimdi ise bir gece hastanede kaldıktan sonra bugün sabahtan taburcu oldum.