Selamlar,
Alkole biraz ara verdim haftada 1 tüketiyorum artık. Bu haftaki kotamı dün gece doldurayım dedim 2-3 bira içtim eve geçiyorum. Evim Fatih civarlarında.
Taksiden indim saat 01:30 - 02:00 civarları.
Sokağa doğru geçerken kara çarşaf giymiş bir kadınla göz göze geldik anlık olarak. Bayılır gibi birden yere düştü. Bende bir şey oldu sandım yanına doğru yaklaşırken, elimi de telefona attım acil servisi arayayım diye.
Kadın bir anda zombi dizilerinde zombilerin dönüşürken ki hareketlerini yapmaya başladı yerde. Eller kollar böyle garip bir şeyler yaptı. Saniyesinde dikeldi üstüme doğru koşmaya başladı. Bende afalladım haliyle kaçmaya başladım.
Koşarken bir an ulan ben alkollüyüm ondan mı diye döndüm geliyor hala. Baktım dibime giriyor ufaktan elimle ittim tam o sırada da 2 tane Suriyeli geçiyordu onların peşine takıldı bu sefer. Onlar koştu döndü yanıma geldi, yarım Türkçeleriyle abi bu ne dediler. Kadının da kalkarken elinde bir şey var gibiydi. Çocukları kovalarken fark ettim çantaymış sonradan.
30 40 saniye sonra tekrar belirdi. Bize doğru bakarken bu sefer bir motor geçiyordu ona koşmaya başladı. Motorcu tekmeledi yere düştü. Adam basıp gidince bu da peşinden koşmaya başladı
Sarhoşta değildim ilk başta ulan sarhoş muyum acaba dedim. Suriyeliler ya da motorlu geçmese muhtemelen cin falandı diyeceğim başkaları da gelince dedim bu gerçek. Polisi aradım bildirim durumu ilgileneceğiz dediler.
Sabah mekanlardan kamera görüntüsünü isteyecektim de dağılır makara konusu oluruz diye istemedim
Hayatımda hiç böyle bir şey görmedim. Yemin ederim yerden kalkış şekli tam olarak aşağıdaki videodaki gibiydi.
https://youtu.be/FQLOcYtTxGY?t=235
Dakika 3:45'teki gibi.