Merhabalar Herbalife işi yapan birisi olarak sizlere cevap vermek isterim. Çünkü genel de cevap verenler kullanmayıp Network sistemine karşı ön yargılı oldukları için zıt cevap verme gereksinimi duymuşlar.
  1. Herbalife Ürünleri İşe Yarıyor mu?
    Evet herbalife ürünleri işe yarıyor. Ama şunu göz önüne alın. Herbalife şirketi bile kendisi üstüne basa basa belirtiyor. Bu ürünler zayıflama ürünü değildir, kilo verme diyet programınızda sizlere yardımcı ürünlerdir. Şöyle, siz kilo vermek istiyorsunuz ve bu süreçte aç kalıyor ve çoğunlukta günlük ihtiyacımız olan vitamin ve minerallerden mahrum oluyorsunuz. Herbalife ürünleri de size bu konuda takviye edici gibi oluyor ve diyet sürecinizi kolaylaştırmaya çalışıyor. Ben bu işi açıkcası parası için yapıyorum. Ama bu süreçte ayda 20 kilo vereni de gördüm 3 kilo vereni de. Bu tamamen ürünlerin doğru kullanımı ve istikrar ile alakalıdır. İlla herbalife değil benzeri diyetinize destek olacak ürünleri de kullanırsanız da faydasını görebilirsiniz ama Herbalife özellikle bu konuda daha çok çalıştığı için ve 40 yılı aşkın bir firma olduğu için insanlar bu yönde eğilim veriyor.
  2. Herbalife Ürünleri İle Zayıfladım Sonra Daha Fazlasını Aldım.
    Bu çok söylenen bir şey. Bunun herbalife ile değil kişinin bünyesi ile alakalı birşey. Spor yaparsanız kas yaparsınız sporu bıraktıktan sonra 3-6 ay sonrasına bakın o kaslar ne hale geliyor. Burada önemli olan sizlerin kilosunu kontrol etmesi ve düzenli bir beslenme alışkanlığı elde etmenizdir.
  3. Kendilerine Ödül Veren Hırbolayfçılar.
    Bu zamana kadar bir çok sektöre karşı olan biriyim ama kimseye hakaret edecek kadar küçük düşmedim. Çünkü, insanlar birşeyleri başarmanın ve evine ekmek götürmenin derdinde. Aşağılamak çözüm ve tercih olmamalıdır. Ben şunu da eklemek isterim. Bana da eskiden bu ödül vermeler v.s çok komik gelirdi ama sonra şunu düşündüm. Ben bir işte başarılı bir yere gelmişim var onlarca insan beni tebrik ediyor. Bu insanı moral olarak etkiliyor kendini önemsiyor. Çünkü 2008 yılından bu yana seo danışmanlığı veririm ve bir çok firmaya ciddi ciddi kazanç sağlattım ama biri de gelip demedi ki "Helal olsun Fatih, senin sayende işlerimiz yoluna girdi. Al bu da benden sana hediye". Buna benim değil hepimizin ihtiyacı var. Yok diyen adamın zaten hayattan bir umudu yoktur.
Eğer Herbalife kullanacaksanız şunu özellikle belirtiyim. Şuan bir çok herbalife üyesi kendini diyetisyen gibi görüyor. Zayıflama koçuyum, yaşam koçuyum diyorlar. Bundan uzak durun. Koçluk varsa o da ürün koçluğudur yani ürünlerin doğru kullanımında sizlere yardımcı olacak kişilerdir. Çünkü, yanlış kişi ile bir yola girerseniz sizlere ürün satmak için olmadık ürünleri tavsiye edecektir.
Saygılarımla.