PowerKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi benim çalıştığım oda 2-3 sene içinde 2 defa değişti. Bu ikincisi küçük oda. Bizden önce sivil savunma odasıydı. Burada güvenlik biriminden 2 kişi her gün çayını bizim odada yapıp içiyor ve kahvaltısını bizim odada yapıyorlar. Yani en sonunda bugün dedim ki "abi sizin odanız yok mu?" Güvenlik amiri "var" dedi. "Çay ocağınız yok mu?" dedim, "var" dedi. "Peki neden her gün burada yiyip içiyorsunuz" dedim, "biz burada alıştık" dedi. "Abi, yanlış anlayacaksın ve beni kötü göreceksin diye bir şey diyemiyorum. Kendi odanızda yiyip için" dedim. Onlarda eşyalarını toplayıp kendi odalarına gittiler. Şimdi ben yanlış algılanan, kötü, yanında birisini istemeyen birisi mi oldum?
Merhabalar, adamları kovmuşsunuz , dediğiniz şekilde anlaşılmaya müsait bir durum. Yediklerini içtiklerini toplayıp düzenleyip gidiyorlarsa, işinize engel olmuyorlarsa, aranızdaki samimiyeti bilmiyorum, belki sohbet muhabbetinize geliyor olabilirler diye düşünüyorum eğer sohbet muhabbetinize geliyorlarsa size kırılmış olabilirler. Ama bunları yapmıyorlarsa tepkiniz çok yerinde olmuştur. Alınmış olabiliceklerini düşündüğünüzden fikir sormak için buraya yazmışsınız, bir çay, kahve ısmarlayıp gönüllerini almalısınız aynı yerde emek yiyen insanlarsınız sonuçta.