Hocam girişteki müzik sesi bi anda çok yükseliyor videonun genel ses düzeyinden fazla olduğu için kulaklıkla dinleyen biri rahatsız olabilir, ışıklandırma biraz daha iyi olabilir 2 kamera açısı kullanmışsınız yüzünüzün sağına vuran beyaz ışık yerine farklı bir renk teması kullansanız ambiyans daha iyi olabilir. Video uzunluğu olarak da 30 dakika bence çok uzun bu konu için çünkü bu konuyu açıp izleyecek olan adam ürünü merak ediyordur ve anında bilgilenmek istiyordur siz çok iyi anlatsanız bile 30 dakika çok gözükecektir ve belki videoyu açmaz bile. Bunun yerine bu başlığı 3'e bölüp 10'ar dakikalık video yapsanız çok daha izlenebilir olur. Örneğin "DRI RS4 PRO COMBO TANITIM TÜRKÇE", "DRI RS4 PRO COMBO İLE ÇEKİM YAPTIM", "DRI RS4 PRO COMBO AZ BİLİNEN ÖZELLİKLER" olarak yapsanız ya da siz daha iyi bilirsiniz ürünü başlıkları kendiniz daha iyi bulursunuz. Bu şekilde yapmanız hem kullanıcıyı videoda tutar 10 dk hemen izlerim der hem izlenme dakikasını artırır videoyu ileri sara sara izlemez nasılsa birazdan bitecek kafasıyla. 30 dakikalık videoyu ileri sarıp sarıp izlemesindensen 10 dk dümdüz izlemesi daha faydalı ve videoları öne çıkarılabilir yapar. Video sayınız da artacağı için diğer insanların videolarının yanında sizin videolarınızın çıkma olasılığı artar ve videonuz içerisinde başka kendi videolarınıza kart olarak veya açıklamada link verirseniz youtubeda öne çıkma olasılığınız artar. Saygılar ve başarılar diliyorum

Hayırlı Geceler.
Şunu unuttum, ürünlerin ufak parçalarını da yakın çekim olarak gösterebilirseniz çok daha iyi olur çünkü bu şekilde sanki "bakın böyle bir parçası da varmış" der gibi olmuş bunun yerine "bakın şöyle bir parça var bunu şu şekilde takıyorsunuz bu şekilde kullanıyorsunuz.." diyebilirsiniz.