Öncelikle tüm forum üyelerine iyi akşamlar diliyorum, 19 yaşında özel kamu sektöründe çalışıyorum. Geçen sene yaşadığım ortam ve çevremden dolayı pis bir bataklığa düştüm ismini vermek istemiyorum anladığınızı düşünüyorum. Kurtulmak için şehri terketmek zorunda kaldım hastanelerin çözüm olmadıgını bilirsiniz belki tekrar geldiğimde yine başlamıştım ama artık kullanmıyorum (Çaba gösteriyorum) Kendimi oyalaycak şeyler bulmak istiyorum ama aklım sürekli oraya kayıyıor. Maaşımı aldığım zaman harcayacak yer bulamıyorum aklıma direk onları almak geliyor aktivite bulamıyorum kendimi oyalayacak şeyler bulamıyorum bu arada 3 haftadır ağzıma sürmüyorum sürmeyeceğimde. kendimi kitaplara verdim evde sürekli kitap okumakta başlarda sarıyordu ama sıkmaya başladı 1 haftada 5 kitap bitirdim. bunun yanında kullandıgım şeyin verdiği psikolojik rahatsızlıklar cabası. sizden istediğim boş vakitlerimde neler yapabilirim film izlemek kitap okumak dışında aktivite bulmak istiyorum bir gencin tek başına yapabileceği aktivite nedir? artık sokaklara takılmak istemiyorum boş insanlarla aramı açtım görüşmüyorum kendime öyle bir hırs edindim ki en iyisi ben olmalıyım diyorum. Bu konuda yardımcı olacak hocalarım varsa değerli yorumlarınızı bekliyorum olumlu olumsuz tüm yorumlara açığım