Hukuk bürosundan gelen mail konu içerisine eklenmiştir.
https://cdn.r10.net/editor/73541/2201884797.png
Zannetmiyorum derken bir tahminde bulunmus.
Ben farkli bir ornek vermek istiyorum.
Affiliate yani satis ortakligi ile ilgileniyorum. Amazon ve bircok firma ile calisiyorum. Basimdan gecen bir olayi anlatayim.
Wp Rocket firmasini bilmeyen yoktur. Dunyadaki en populer cache eklentisi. Satis ortakligina basvurdum kabul edildi. Yazilimi tanitip satistan komisyon alacaktim. Bunun icin bir web sitesi tasarlayacaktim. Sonra kendilerine bu isi yaparken icerisinde WP rocket kelimesinin gectigi bir domain almak istedigimi soyledim. Bana boyle bir domaini asla kullanamayacagimi belirttiler.
Dusunun adamlara para kazandiracagim halde, domainde asla WP rocket gecemeyecegini belirttiler.
Yukaridaki birkac arkadas guzelce anlatmis. Yani iyi bir is bile yapmaniz o ismi kullanmak icin mazur gorulemez. BAkin bu WP roket firmasi ile arasinda yasadigim olaydi. Google siz dusunun. 5-10 kisi ticket ile 'Google is this your site?' demesi sitenin kapanmasi icin yeterli. Istersen Google cash para kazandir gene izin vermez.
Bence bu islerle ugrasmayin. Sansli iseniz sadece domain elden gider, mahkemelerle basiniz agriyabilir.