UmutYanardag34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılıyorum. Müşteri sizinle çalışmak istememiş dolaylı olarak yine gelmiş. Bu durumda size yazana rakam vermeniz normal fakat kalkıpta müşteriye yazmanız etik bir durum değil. Bu yüzden kurumsallığı benimsememiş kişiler ile çalışma hiç yapmadım. Yani adam 10 bin TL fiyatta verebilir size 750 TL olur mu diye sorabilir. Bu durumda kabul eder yada etemezsiniz ama müşteriye yine bana geldin demek etik değil.
CyberCocuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz garipsiniz. Ticaret yapmayı öğrendikten sonra anlayacaksınız nedenini.
Garip değilim hocam bu hizmeti veren kişiler belirli insanlar ve çoğu benimle çalışıyor.
Ben ticareti yıllardır yapıyorum yüzlerce kanal doğruladım onlarca sanatçı ile iş birliği yaptım. Ben teklifi reddettim bana nedeni soruldu bende nedenini söyledim.

Ben 2.000TL den verirken benden ürün alan kişi benim hizmetimi benim verdiğim ücretten aşağı nasıl teklif verebiliyor?

Müşteri düşük fiyatta hizmet arıyor olabilir ben kaliteli hizmet sunuyorum benim müşterilerimde kalitelidir.

Fiyat sorgulaması elbette yapılır saygı duyarım ama sorun şu "Fiyatı belirleyen benim."

Emeğe saygı duymak yerine ne var ki bunu yapmakta diyen insanlarla çalışmam eğer ki yapabiliyorsa bana neden geliyor?

Gariplik bende değil... Emek sömüren insanlarda... Burada anlatmak istediğim şu daha önce de böyle birşey başıma geldi sanki dropshing yapıyoruz burada...

Gayet kurumsal çalışıyorum, hiç bir zaman aracı arkadaşların bana yönlendirme yaptığı insanlara fiyat sormam.

Zamanında 500TLye bu hizmeti sunarken bir bilinen müzik şirketi benle anlaşıyor sanatçılarından 5000TL para alıyordu bu durumu bir müşterim söylediğinde şok oldum ticaret anlayışı bu değil.

Ben %25 indirim sağladım zaten.

Not: bu kişi kime yazarsa yazsın yine bu teklif bana gelecek ticaret yapıyoruz oyun oynamıyoruz.