Sollozzo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Aşağıdaki özelliklerin altında olmamak kaydı ile, aylık faturalı şekilde çalışabileceğimiz, güvenilir bir firma arayışındayız.

  • Cloudlinux
  • cPanel / WHM
  • Minimum 50 Site Barındırabilme
  • 8 Core
  • 16 GB Ram
  • Minimum 250.000 Inodes
  • 200 GB NVME SSD
  • Enterprise LiteSpeed
  • LSCache
  • Object Cache
  • Sınırsız E-Posta
  • Ücretsiz SSL
  • Günlük Yedekleme (JetBackup) - Farklı bir disk üzerine
  • Özel IP Adresi ve Nameserver Kurulumu
  • Datacenter Tercihi: Hetzner / Amazon AWS / Google Cloud / DigitalOcean
  • Gelişmiş DDoS Koruması
  • Web Uygulaması Güvenlik Duvarı
  • Cloudflare Korumalı Ad Sunucuları
  • Kötü Amaçlı Yazılım Tarayıcı
  • %99.9 Uptime Garantisi
  • Telefon ile Destek
  • Ticket ile Destek
Not: Sunucu yönetimi konusunda konsol üzerinden işlem yapmak gibi bir yeteneğimiz olmadığından acil durumlarda mutlaka destek verebilecek bir firma ile çalışma arayışındayız. Mevcut olarak cPanel / WHM üzerinde toplam 38 adet, WordPress ağırlıklı web sitemiz bulunmaktadır ve bu sayı sürekli olarak artmaktadır. Bu sitelerinde yeni sunucuya taşınması gerekecektir.

Kritik Not: Mevcut tüm sitelerimiz çok hızlı çalışmaktadır. Bizim için en ktirik konulardan biri de bu. Mevcut firmamızı değiştirme niyetimiz sadece ticket ile destek alabildiğimiz ve acil durumlarda telefon ile ulaşamadığımız içindir.

Vakit ayırdığınız için teşekkürler.
Merhaba sizlere özel cPanel VDS yapılandırması yapabiliriz.