Estağfurullah hocam , banane denirmi tecrübeye

Kanalın seo ayarlarıını bilmiyorum işte çoğu kişi hocam. İnternette, udemyde araştırdım, ebooklar satın aldım. Yok anlamadım bulamadım. Seo çalışması yapıyoruz diyorlar, Tamam deyip alıyorum, Vidıq kelimlerini kopyalayıp veriyorlar

Amacım kesinlikle para kazanmak. Ama bir türlüde ulaşamadığım birşey . Yani bunu anlatan, öğreten bir yer yok mu hocam , Tamam balık tutmayı öğretmez internet dünyasındakiler ama , belki kıyısından köşesinden birşeyler öğrenebileceğim bir yer yok mu. Bu arada ilgi gösterip cevap verdiğiniz içinde teşekkürler
E-booklara hayatım boyunca 1 defa para verdim sırf meraktan , chat GPT'ye sorsam aynı şeyleri söylerdi zaten daha sonrasında tamamen deneme yanılma tecrübelerim ile devam ettim. Amacınız para kazanmak değilse konseptinize devam edin kanal ayarlarını yapın , içeriklerinizi yükleyin ama neden izlenmiyor diye endişe etmeyin çünki yayınladığınız içerik örneğin benim dikkatimi hiç çekmedi 1-2 saniye izleyip kapattım. 10 kişiden 8'i benım gibi yapar diye düşünüyorum.