Turk42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar herkese iyi günler dilerim

Ermenistan.net

Domanini hakkında görüşlerinizi bekliyorum sevgiler.
ırkçılığın, nefretin kimseye faydası yok. zamanında iyi kötü birlikte yaşamış toplumlar, 1. Dünya savaşında bir kısmı dış güçler tarafından kullanılmış. Hrant Dink de buna benzer bir tezi savunduğu için katledildi.

japonlar çocuklarına kin nefret öğretmiyorlar, şuan Japon gençlik Amerika hayranı, o derece.

japonlar gibi olmayalım ama düşmanlığın kimseye faydası yok. Osmanlı en çok Almanlar ve uzantılarıyla savaşmış, 1. Dünya savaşında müttefik oluyor.

komşularıyla düşman Türkiye, düşman ülkelerin istediği bir şey. tarihten ders çıkarmak lazım, Moğollara neden kimse söymüyor? orta Asya’dan göçme sebebimiz Cengiz han.

Türk milliyetçisi olduğunu iddia edenler, turan’da bahsettikleri ülkeler, Osmanlı bünyesinde olmamış, bizimkiler göçerken, Moğol imparatorluğu ile anlaşıp kalan Türk boyları. Bu şekilde bir söylem de çok doğru değil, adamları incitebilir. Bin yıl önceki mevzular. Ermenilerle de 100 yıl önceki mevzu.

Kinciliği bırakıp, önümüzdeki maçlara bakmamız lazım.