dLiciouS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ezoicten onay alan google manuelden onay alan sitem adsenseden red yiyor hayırlı olsun..
GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun, ezoic'te çıkan hataları düzeltinde herzaman google onay vermez bilginiz olsun. Sana tamamen şans eseri gelmiştir, çünkü ezoic reklamları yayınlayıp kazanç sağlayan niş çalışan kişiler bile adsense başvurduğunda çoğunlukla red yiyor.

Ezoic üzerinden adsense denendiğinin google farkında zaten, sizinkini uygun bulmuşta almış, yoksa bu yöntemi 1 yıldır herkes deli gibi deniyor ama yemiyor.

1 aydır adsense muslukları açtı, belirli kategori ve içeriklerde çatır çatır onay geliyor seninde nasibin buymuş
Ezoic anladığım kadarıyla site trafiği, tema ayarları ve eksik içerik gibi konularla onay sürecini sürdürüyor. Adsense daha detaylı inceleme yapıyor. Sitem daha önce telifli içerik nedeniyle onay almamıştı. Telifli içerikleri düzelttim 3. Onayda ise düşük değere sahip içerik nedeniyle reddetti. 24 saat sonra sitemi tekrar onaya gonderdim ve ezoice de sitemi ekledim ondan bana iki tane kategoride içerik olmadığı uyarısı verdi. Gerekli düzeltmeyi yaptım. 5-6 saat sonra onay verdi. Ezoic onaylandıktan hemen sonrada adsensede onay verdi. Benimki basit bir hata olduğu için bu durum yaşanmış olabilir. Yinede bunu deneyerek sitemizdeki basit hataları gorebiliriz.