Ben seo danışmanıyım sizinle bu konuyu tartışmam tabi ki. Fakat söylemek isterim ki; Bahsettiğin şey "organik hit"tir. Bunu facebook, pinterest gibi kanallardan alabilirsin. En önemlisi organik Google trafiğinden gelen doğal hittir. Hit gönderen programlar kullanıyorsanız ölene kadar hergün kullanmanız gerekir. Çünkü ben 1 ay boyunca kırmızı et yiyip 1 ay 1 gün sonra soframda makarna görürsem bi hayırdır derim.
Ben kendime SEO uzmanı diyebildiğim zamanları geride bıraktım , bu projeye başlangıcım müşterilerimin ısrarla benden trafik botu istemesi ile oldu , tonla bu tarz botlar geliştirdim , geliştirirken de 'seoya katkısı olacağına inamıyorum' diye uyardım. Yaklaşık 1 yıllık çalışmanın ardından hepsinin mutlu olduğunu görünce müşteriler ile toplantı yaparak hangi özelikleri ekleyelim , proxy seçimi , seo odaklı ziyaret gibi konularda kafa yorduk ve bi yol belirledik, traffy'i hayata geçirmeye başlıyoruz inşallah.
Demo talep eden arkadaşlara kısa zamanda demolarını hazır edip ilerleyeceğim , şuan konuyu biraz erken açsam da önceliğim satış değil demolardan gelecek dönüşler .
Merhaba, sunuculardan gelen trafik Google'da geçersizdir ne yazık ki. Konu tartışmaya kapalıysa yorumumu silebilirim fakat burası forum ve üyeler bu konularda bilinçlidir diye düşünüyorum. Yanlış anlaşılmak istemem fakat bir öneride bulunacağım. Proxy'i illa siz sağlayacaksanız kendinize bir telefon çiftliği kurun ve gerçek telefonların trafiğini kişiye özel olarak sağlamanız oldukça başarılı olacaktır. Fakat burada unutulmaması gereken önemli detay fingerprintlerinizdir. Eğer fingerprintler sürekli güncellenmezse bağladığınız telefonlarda bir işe yaramayacaktır. İyi forumlar.
Konu tartışmaya açık hocam , her zaman birilerinden öğrenecek bilgilerimiz var , proxylerin daha detayını proje gizliliğini sağlamak adına paylaşmak istemiyorum fakat farklı sunuculardan geliyor deme kısmı biraz yanlış anlaşılmış , farklı fiziksel sunucular desem daha doğru , farklı fiziksel bilgisayarlar da diyebiliriz .
Bu proxyleri ücretsiz olarak toplamak herkes açısından mümkün , biz bu proxyleri toplayıp , test edip düzenli kontrollerini yapacak bir sistem geliştirerek avantaj sağlamayı hedefledik , tabii sonuç ne olacak demo alan arkadaşlar söyleyecek.