Merhabalar, volta vsm elektrikli bisiklet aldım belki bazılarına yararım dokunur diye bu konuyu açıyorum..
Öncelikle fiyatından bahsedeyim bulunduğum yerde olmadığı için merkeze yani Kahramanmaraşa gittim aldım 17500 TL gibi bir fiyata aldım çekici ile getirdim çekici masrafı 1600 TL oldu tanıdığım olduğu için bu fiyata getirdi ekstra olarak plaka ve devir ücreti yaklaşık 1500 TL de ona gitti.
Volta vsmden bahsedeyim düz yollarda gerçekten işe yarar bir ürün 4 gündür kullanıyorum bir sorun sıkıntı çıkmadı ama malzeme kalitesi berbat ötesi çok kalitesiz her yerinde punta kaynak izleri duruyor tek kişi binebiliyor iki kişi binerse menzil düşer diye düşünüyorum ki zaten ikinci kişilik yeri yok 🤣 günümüz şartlarda bu fiyata anca bu olur diye düşünüyorum. Hız 25 ile sınırlı 25 in üzerine çıkmıyor zaten 25 yeterli bir hız bence... Volta bunu yaparken tüm herşeyi masraf görüp ayna korna hiç birşey bırakmamış ve farlara düğme takmamak için sürekli yanan far birakmis gece gündüz her şekilde yanıyor ve kapatma tuşu yok ekstra şarj kullansada yapabilecek birşey yok. Garanti 2 yıl ama şartları var her ay düzenli ücretli şekilde bakım yaptırmak şartıyla aküler 6 ay garantili kısa mesafe için ideal bir araç ama dediğim gibi boş kasa kaporta yok birşey yok ☺️ yinede günümüz şartlarında alınabilir bir ürün bisiklet zaten 10k olmuş yani ☺️ alacak kişilere belki bir faydam dokunur.