QuickCloud adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

HOSTNEVA.COM olarak modern cloud kontrol paneli, wordpress yönetim modülü, container bazlı site izolasyonu, ücretsiz yedekleme, yüksek hızlı nvme ssdli sunucularımız, %99.9 uptimea sahip network altyapımız ile yardımcı olmak isteriz. Hostneva Reseller 25, 25 site için reseller paketimiz ayda sadece 363 TL. Üstelik her siteniz için dedicated kaynak ayırıyoruz. Ücretsiz deneme sağlayabiliriz.
Teşekkür ederim teklifiniz için fiyat bi tık pahalı geldi
hsynpng adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kıytırık, yeri yurdu belli olmayan ne olduğu bilinmeyen firmalar ile çalışmanızı önermem eğer projeniz önemli ise veridyen der geçerim
Teşekkür ederim hocam
toLqahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Sekershell; uzun yıllardır çalıştığım bir firma.

7x24 saat teknik destek problem çözümü çok hızlı.
Teşekkür ederim bende uzun yıllardır tanıyorum ama kullanımını tavsiye etmiyorum teşekkürler yine de
merner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@isimkaydet; 'e bekleriz. 30 gün sorgusuz iade garantisi ve ücretsiz yazılımcı desteğimiz ile her zaman rahatsınız.

https://isimkaydet.com/reseller-hosting
Teşekkürler tavsiye için
Sunucun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, Sayın must4f4topal,Web sitemiz üzerinden üst düzey NVMe performansıyla, Reseller Hosting paketlerimizi inceleyebilirsiniz.https://www.sunucun.com.tr/kategori/...seller-hosting
Aklınıza takılan bütün sorularınızı 7/24 hizmet veren teknik ekibimize sorabilirsiniz.İletişim: 0 850 308 82 26 - info@sunucun.com.tr
Teşekkür ederim teklifiniz için
canugurbora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler tavsiye için
safirdesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@YalnızBilişim; hocam valla ben kullanıyorum işletmem için kullanıyorum sıkıntı yaşamadım benim için önemli olan destek ekibi oda sıkıntı olmadıgı için cok nadır iletişim saglıyoruz sunucuları hızlı gonul rahatlıgı ıle kullanabilirsiniz
Teşekkür ederim tavsiye için
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

İstanbul / Datacasa lokasyon hosting paketlerimiz ile yardımcı olabiliriz.

Saygılarımızla,
Uzman Hosting Bilişim Hizmetleri
Teşekkürler teklifiniz için
Vipserviscom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba sizlere hizmet sağlayabiliriz.
Teşekkürler teklifiniz için.
nekreyazar34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İkisi de güzel firmadır tavsiye ederim. Ek olarak hostingwo firması da var
Teşekkürler hocam
YEF Digital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@YalnızBilişim;bir bal derim tüm sitelerim orda
Teşekkürler tavsiye için.