HSCreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrikler hocam hoş duruyor, ben de en sonunda PHP öğrenicem sanırım anlaştığım tüm yazılımcılarda istisnasız sorun yaşadım siz en iyisini yapmışsınız.

Bu arada şikayetvar sc konuma yazmıştınız ütopik bir rakamla, Eğer ciddi düşünürseniz projenizle ilgili konuşabilirim o konuda yazdığım bütçeler size uyarsa tabi hocam
(Rakip olmayacağız çünkü ben bunu başka bir sektörde ve ülke dışında düşünüyorum niche bir alan)
5 milyon teklif vermiştim size ama şuanki durumu göz önünde bulundurunca satış yapmaktan vaz geçtik ortağımla birlikte. Projenin akıbeti ortada ve tamamen bitmiş durumda güzel mesajınız için tesekkur ederim.

bu arada ütopik bi rakam vermedim size olması gereken bi rakam verdim rakip olabilirsiniz ama böyle bir yazılımı gerçek bir yazılımcıya yaptırırsanız, (genel site, kullanıcı paneli, kurumsal panel, admin panel, şikayet onaylama personel paneli, muhasebe paneli, kurumsal üyelik alanları, ve ödeme modülleri, fatura modülleri, mail şablonları. vb.)

5 m den fazla şuanki çıkacak olan fiyattır. ayrıca tamamlanma süreside aşa yukarı 1 ile 1 bucuk yıl arası sürmektedir. bunlar basit işler değil o yüzden rakip olmanızda bizim açımızdan sakınca yok.