Arkadaşlar CHATGPT ile yazılan makaleler google tarafında özgün olarak geçiyor mu?
Yani örneğin chatgpt ye 1000 kelimelik bir makale yazdırdık ve 100 kelimesini değiştirerek paylaştık bu özgün olarak mı geçer?
Adsense onayı alabilir mi?
Birde bir makalenin yapay zeka tarafından yapılıp yapılmadığını nasıl anlayabiliriz? Örneğin ben makale yazdıracağım ücreti karşılığında, fakat yazan kişinin yapay zekaya yazdırıp yazdırmadığını nasıl anlarım?
Google için makalenin kim tarafından yazıldığına pek önem vermiyor, önemli olan içerik kalitesi, kullanıcı deneyimi niş bir sektörde tamamen yapay zeka ile oluşturulmuş 10 tane makale ile aylık 135 hit alıyorum. Bu içeriklerde sezonluk ürünlerle alakalı, sürekli araması olan anahtar kelimeler olsa aylık 300 ü rahat görürdüm. Çünkü içeriklerin ortalama etkileşim süresi 5 dk nin üzerinde idi, analytic koduna polonya üzerinden saldırı yapılınca etkileşim süresini dibe vurdular, sıralama kaybettim. Şuan toparlanma sürecinde. Demem o ki önemli olan içerik kalitesi, yapay zeka ile bu mümkün ama doğru bilgi verip vermediğini kontrol etmelisin. Direk copy paste ile olacağını düşünmüyorum.
Etkileşim süresi ile alakalı konum :
https://www.r10.net/sorum-var/400049...z-hitleri.html