11. Sinif Lise 3 Öğrencisiyim Mecburiyetten Dolayı 9. Sınıftan İtibaren Sosyal Medyayla Uğraşıp Gelir-EkGelir Elde Ediyorum Fakat Kazançların Büyük Bi Kısmı Babama Gidiyor...

Babam Aylık 60-70 Bin Maaş Alıyor Fakat Para İsteyince 100 TLyi 10 Bin Gibi Gösteriyor Yani artık Ne Kazanırsam Kendime Mantığıyla İlerliyorum Ailemden 5 Kuruş Beklemiyorum

70 Bin Maaş 2 Tane Kardeşim Var Biri 5 Diğeri 13 Yaşında Fazla Bi Giderleri Yok Yani Borcu Da Yok Bu Para Nerelere Gidiyor Tabiki Babama İhtiyacı Olduğunda Yardım Etmem Gerekir Fakat Geçen Günlerde Elimde Ne Var Ne Yok Aldı Artık 1 Kuruş Para Kalmadı.

Ve Yani İlgi Sevgi Vermedi,İstemem De Kendi Başıma Öğrenerek Zorluklara Kazanç Elde Ettim Kazandım Fakat Bana 'Sana Nasıl Dayaniyorlar Ben Babanim Sana Dayanamıyorum' Demesi İnanın Ki Çok Kırdı.

Günde Konuştuğumuz Sure 5 Dakkayi Aşmiyordur Okuldan Sonra Arkadaşlarla Takılıyorum Eve Gelip Yatıyorum Sabah Yine Aynı Artık Çıkmaza Düştüm Tabiki Kazancımdan Aileme Vermem Gerek Fakat Ben Onlardan Hiç Alamıyorum Dışarı çıkarken,Yemek Yerken,Yada Herhangi Bir Aktivitede Kendimden Yiyorum.

Bu işin Sonu Ne Olur