CagdasER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ucuz bile kalmış fiyatlar. Ben üretsem tekrar 10 TL den aşağı gmail vermezdim piyasaya.
Youtube kanalı olarak satıyordum 2014-2016 arası 1.5 TL den o dönem dolar 2/2.40 falandır taş çatlasın.
Şu an dolar bazında baktın mı 0.15 cent gibi komik rakamlara gelmiş ki çok ucuz bence.

GClean browser diye bi program vardı + VIN ile otomasyon olmadan 2 dk da manuel yandex kurtarma maili ile açıyordum. O dönem youtube dan spam zaten yeterince getirdiği için ihtiyaç duymuyordum.
Ama açtığım gmail yöntemi ile youtube kanalların her zaman arkasındaydım ve taş gibiydi. Hatta örnek konumdaki 2 kanalı kontrol ettim şimdi hala duruyor

9 Kasım 2014
22 Ağu 2014

Gmail için her zaman ihtiyaç vardır ayrıca ne kadar eski o kadar değerli olur. O yüzden sağlam bi sisteminiz varsa üretip stoklayın muhakkak bir gün seri talep oluşacak ortam gelir
hocam piyasada ucuz işçilik çok fazla. o yüzden piyasa yükselmiyor 3.5-4 TL ye veren yığınla adam var ve kim ne kadar düşerse onlarda düşüyor herhalde satmak için 50 kuruşa bile düşerler vöyle insanlar r10 da yok belki ama dışarda çok fazla r10 dada vardır belki bilmiyorum yanlış olmasın