UgurAltunsaray adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Orada uzantı olması lazım şu kaldırılan link yazıyorsun siteyi tarıyordu onunla erişebilirsin kötüye kullanım için chat gpt'nin kaldırdığı özellik
Hocam sorduğum soru çok basit şekil A'da görüldüğü üzere.
Ocak 2022 itibarıyla Türkiye'nin nüfusu yaklaşık olarak 84 milyon civarındaydı. Ancak, 2024'e kadar olan nüfus verilerine erişimim bulunmadığı için daha güncel bir rakam veremem. Türkiye'deki nüfus verileri genellikle resmi kurumlar tarafından düzenli olarak güncellenir, bu nedenle en güncel bilgilere Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) gibi resmi kaynaklardan ulaşabilirsiniz.
Direk en güncel verilere ulaşan yapay zeka var mı? diye sordum diğer arkadaş copilot cevabı verdi ve gerçekten de en güncel verilere ulaşabiliyormuş.
Şekil B olsun bu da
Türkiye’nin 2024 yılında tahmini nüfusu 86.188.997 kişidir. Bu sayı, yıllık %0,507 büyüme oranıyla hesaplanmıştır. Türkiye, dünya nüfusunun %1,065’ine sahip bir nüfusa sahiptir. Erkeklerin sayısı 43.168.700 (%50,086), kadınların sayısı ise 43.020.297 (%49,914) olarak dağılmıştır. Bugün itibarıyla doğumlar ve ölümler sonucunda nüfus artışı 846 kişidir. 2024 yılında doğum sayısı 404.247, ölüm sayısı ise 153.735 olarak tahmin edilmektedir.

Yani aslında sorduğum soru çok basitti. Siz bot mu falan dediniz ne alaka hocam? Ben arkadaş sayesinde öğreneceğimi öğrendim teşekkürler yorumunuz için.