Hocam bu arada en başta söylemem gereken şeyi söylememişim, geçmiş olsun maddi kaybınız için çok üzüldüm. En azından bu meblağ sizin için çok önemli değilmiş.
Mutlaka konunuz indekslenir hocam ve araştıranların karşısına çıkar, tabi ben bu satırları yazarken hâlâ isim değiştirmedilerse.
Ben aslında YKS'ye girmeyeceğim hâlde o dönem forumda takılıyordum, üyeliğimde vardı ve o kullanıcının YKS öncesinde o soruyu gerçekten yazdığını hatırlıyor gibiyim. Hatta ne alaka demiştim içimden ama sınavdan sonra insanlar adamın yorumunu alıntılamaya başlayınca çok şaşırmıştım. Yoksa dediğiniz gibi bunlar çok sağlam şebeke olmuşlar, bir sonraki sınavda insanları kandırabilmek için yorumu oraya ekleyebilirlerdi veya eski yorumlarını düzenleyebilirlerdi. %90 hatırlıyorum ama yazmıştı.
Ara ara girip aynı isimde devam ediyorlar mı diye kontrol ediyorum hocam. Onlar nasıl forum database'in search and replace yapıp tüm eski konulardaki market ismini değiştiriyorlarsa, ben de isim değiştikçe moderatörlerden rica edeceğim
Az önce girdim halen YKS ile ilgili beni de yaz hocam diyenler var. 20 kişiden 10u kendileri olsa, şu an 10 kişi daha dolandırılmak üzere demektir. Belki arayıp bulurlar burayı diyelim.
İşin ilginç tarafı, dolandırıcılık evet bir yere kadar ama sosyal mühendislik olayını ilerletmişler adamlar. Yok chivasregal her dakika cevap veremez, yok President çok üst düzey bir adam vs gibi, insanları nakış nakış işliyorlar resmen.