Bilgiler için teşekkürler hocam. Chivasregal kullanıcısı şu an 500$'dan koymuştu yanlış hatırlamıyorsam, o kısım güncel bilgiler anladığım kadarıyla.
Bakınız verdiğiniz link eski site isimlerine ait olduğu için güncel isimleriyle açıp indexlenmesini istedim.
inandırıcı olsun diye "geçen yıl medyada patladı o yüzden gizli ilan açıldı" gibi şeyler paylaşılıyor yks ile ilgili. 7.000$ kimseden çıkmayacağı kesin, bu sebepten 500$ dolandırsak diye yeni bir oyuna başlamışlar.
Şimdi mesela o sorulardan birisi çıkmıştı deyince, acaba foruma geçmiş tarihli bu soruyu eklemiş olabilirler mi diye düşünmedim değil
Mevcut yerli indexte scam siteleri işaretlemeleri, gerçekten çalışan sorgu paneli vb vermeleri nedeniyle, yerli index scam gibi durmuyordu aslında. Kapsamlı bir organize şebeke kurmuşlar gerçekten.
Hocam bu arada en başta söylemem gereken şeyi söylememişim, geçmiş olsun maddi kaybınız için çok üzüldüm. En azından bu meblağ sizin için çok önemli değilmiş.
Mutlaka konunuz indekslenir hocam ve araştıranların karşısına çıkar, tabi ben bu satırları yazarken hâlâ isim değiştirmedilerse.
Ben aslında YKS'ye girmeyeceğim hâlde o dönem forumda meraktan takılıyordum ve o kullanıcının YKS öncesinde o soruyu gerçekten yazdığını hatırlıyor gibiyim. Hatta ne alaka demiştim içimden ama sınavdan sonra insanlar adamın yorumunu alıntılamaya başlayınca çok şaşırmıştım. Yoksa dediğiniz gibi bunlar çok sağlam şebeke olmuşlar, bir sonraki sınavda insanları kandırabilmek için yorumu oraya ekleyebilirlerdi veya eski yorumlarını düzenleyebilirlerdi. %90 hatırlıyorum ama yazmıştı.