Hocam sersenişinizde çok haksızsınız. 50 sayfalık çeviri yaptırmak istiyosunuz. Deepl dan da cevrilebilir ama sacma cümle olmaması gerekiyor o sebeple cevirdikten sonra okunması lazim diyorsunuz ki deepl veya google yukarda resimde paylastiginiz konuyu sektore hakim olmadigi icin cok fazla yalniş kelime ile cevirecektir. Bu iş tabi ki yapilir ama aksam 10 11 e kdr bitsin diyosunuz. Cümle cümle okuyup hata ayiklamak gerekir. 50 sayfa hocam. Ben ing yeminli tercumanim. Size yardımcı olayim. Ama salı gunu aksam teslim edebilirim. Ucret soranlara da kızmayın.

herkes haklı olarak gelirini düşünmek zorunda.
hocam sektörü bilsem zaten fiyatımı belirtirim sektörünü bilmediğim bir iş bana kalsa 1 saatte bitireceğim iş 200,300₺ maks veririm ama dediğim gibi sektörü daha fazla ise bu sefer işi yapacak olan arkadaş gelip kendine başka köle bul falan diyebilir 😄 Bana maks bu akşam 10da lazımdı bir başkasını buldum ona yaptırıyorum şu an. Bu serzenişim uzun süredir birikmenin eseri. Yazılım sayfasından reklam alınacak konuma tumblr sayfaları mesaj atıyordu

örneği çok serzenişim birazda ondan oldu.