Ne dedin ne dedin borç para mı verdin??? O parayı çöpe atsaydın daha iyiydi. En azından attım çöpe gitti derdin. Benzer durumu yaşadığım için yaptıklarımı söylüyorum. Mahkeme falan belki geri getirir paranı ama o para geri gelene kadar seni çok ama çok yıpratır. 5 yıl 10 yıl... Bu kadar süre beklemek ve bu zaman diliminde aldatılmak çok zor. Bir an önce adamın yerini bulmaya çalış. Onun sevdiklerini tehdit et. Kimseye fiziksel bir zarar verme ama hal ve hareketlerin psikolojik olarak zararın en şiddetlisi olsun.
Benim borç verdiğim hayvan akrabam değildi. Tanıdığım ile birlikte yerini bulup direkt tehdit ettik. Seni yaşatmayız sakat bırakırız değmez bu para için ama benim mecburiyetim var dedim. Bunları söylerken de asla ama asla bir milim geri sapmadım. Şerefsiz gitti parası olan kendi çapında biraz da ünlü birisini getirdi paramı vermek için ve iki gün mühlet istedi ama adamı tanımadığım için kabul etmedim. (Sonradan öğrendim ki programlara falan da çıkıyormuş iş insanıymış) Zorladıkça zorladım. Sonra başka bir arkadaşını çağırdı ve adam söz verdi. Yarın gel paranı vereceğim dedi. Neyse gittik adam çıkardı parayı verdi. Sonra öğrendim ki ortak arkadaşlarımın hepsine aynı şerefsizliği yapmış. Onlardan bir kısmı benim yöntemimle parasını almış bir kısmı hiç alamadı. Böyle tipler çok rahat olur umurunda olmaz ne derdin var nasıl toparladın o parayı. Kimsenin gözünün yaşına bakmazlar. Siz de daha fazla acımasız olun ki yanlarına kalmasın.