[AMAÇ]: Kızımın doğum günü yaklaşıyor ve ona özel bir çocuk masalı hediye etmek istiyorum. Masal, onun hayal gücünü geliştirmesi ve eğlenirken öğrenmesi için kullanılacaktır.
[Tema veya Konu]: Masalın ana teması dostluk olmalıdır. Karakterler arasındaki samimi ilişkilerin vurgulanmasını ve birlikte çalışmanın önemini anlatmalıdır.
[Ana Karakterler ve Özellikler]: Ana karakterler olarak sevimli hayvanlar tercih ediyorum. Örneğin, bir tavşan, bir ayı ve bir kuş gibi. Tavşan neşeli, ayı cesur ve kuş özgür ruhlu olmalıdır.
[Dil ve Ton]: Masalın dili sade ve anlaşılır olmalıdır. Daha samimi bir anlatım tarzını tercih ederim, çocukların masala kolayca bağlanmasını sağlayacak bir dil kullanılmalıdır. Ayrıca, masalda "mış - miş" ekleriyle anlatılan bir hikaye olmasını istiyorum.
[Ek Gereksinimler]: Masalın sonunda bir sürpriz olay veya moral verici bir son olmasını tercih ederim. Ayrıca, masalda doğaya ve çevreye duyarlılık gibi değerleri vurgulayan öğelerin bulunmasını da istiyorum.
[Uzunluk ve Detay Seviyesi]: Masalın orta uzunlukta olmasını tercih ediyorum. İçinde yeterince detay olmalı, ancak çocukların dikkatini dağıtmayacak kadar akıcı olmalıdır.
Şimdi Yukarıda belirttiklerime dikkat ederek, 10 bölümden oluşan bir masal şablonu oluşturmanı istiyorum. Yalnızca masaldaki bölümlerin ismini ve kısa açıklamasını yazmanı istiyorum.