Merhaba harika domaine sahip global smm panel sitemi bağlı olduğu Adwords hesabı ile birlikte satmaktayım. Ben kendim denedim ama ödeme yöntemi ayarlayamadım. Stripe hesabı satın aldım birinden aynı gün kapatıldı. Problem çıktı ve başka şekilde de ödeme alabilecek bir yöntem ayarlayamadım. Domiaini harikadır. Domain zaten doğal olarak bir aranma hacmine sahip.
Site ile beraber 5.500 tl bakiyeli adwords hesabını da vereceğim yanında. Tertemiz ve problemsizdir.
Hepsi için istediğim fiyat: 15 bin TL Site adresi: TIKLA Sitenin aylık getirisi: yok Sitenin açılış tarihi: 3 ay DA / PA Değerleri: - Kategori / sitenin içeriği: Smm panel paket
Günlük hit sayısı: 20 - 50 Ziyaretçi kaynağı: goole Domainin yaşı: 3 ay Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: tümü Hosting dahil mi?: hayır Banlı olduğu sponsor var mı?: hayır Banlı olduğu arama motoru var mı?: hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: hayır