Arkadaşlar merhaba, benim kanada'da oturum iznim var. Geçtiğimiz Kasım ayında türkiyeye geldim ve mayısın 29'unda kanadaya uçuş biletim var. Ocak ayından sonra yoklama kaçağı olduğumu öğrendim şubeye gittim ve durumu anlattım. Orada ki değerli yetkililer bana " mahkeme kararıyla yurtdışı çıkış yasağın yoksa çıkabilirsin sıkıntı olmaz" dediler. (Pr kartımın olduğunu ve orada ki konsolosluğa gidip askerliğimi erteleyeceğimi söylemiştim) geçtiğimiz günlerde bana SMS geldi. Sınıflandırma sonuçları açıkladı e devletten sonucunuzu öğreniniz yazıyordu. E devlete girdiğimde karşıma fotoğrafta ki bölüm çıktı ve doğal olarak panik yaptım. Şubeyi aradım onlarda havaalanına erken git bir sorun olmaz dediler. Aklıma takılan şey ise şu; ben şubeden bu konuyla ilgili bir kağıt alabilir miyim? Veya almadan yurtdışına çıkmaya çalışsam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?
Yardım edecek değerli arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ederim. Kusura bakmayın biraz uzun yazdım, ilk defa başıma böyle bir şey geldi eksiksiz yazayım ve siz değerli üyelerden yardım almayı düşündüm