Merhaba instagram'da kız arkadaşımın hesabı ile instagram'da gezerken bir şeyi mi beğendim yoksa bir sayfaya mı baktım ne bir anda para hikayeleri çıktmaya başladı. Banka dekontlarının paylaşıldığı falan sonra bunlarla ilgilenmedim az daha gezerken bir anda yayıncılık reklamları çıkmaya başladı. Her story kaydırdığımda yayıncılıkla ilgili reklamlar. Bunlarlada baya bi süre ilgilenmeyince bir anda fal, büyü reklamları çıkmaya başladı ve bir müddette bunları görmeye başladım.

Yani ben kendime reklam çıkıyorum ama sanırım hedef kitlem saçma günlük reklamlar hep boşa gidiyor. 3 ayda reklam vermişim baya bütçe gitmiş ama toplamda 3 kişi bulabildim. Mesela bir instagram hesabı açtım saçma ondan bi reklam çıktım mesaj başı 3 tl kesti günde 20-30 kişi mesaj attı. Sonra aynı görseli başka hesap üzerinden reklama çıktım isim farklı sektör aynı ama bu seferde 2-3 mesaj geldi çok fazla para çıktı.

Reklam konusunda hedeflemeler ve reklam vermeden iyi anlayan birinden ücretli yardım almak istiyorum anlatım, öğretim için.