cetin61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben burda bir sorun göremedim yani ben mi göremedim yoksa satış mı yapmak istediğiniz için? Yani gördüyseniz ne gördünüz anlayamadım

Yönlendirmeli Sayfa: Yönlendirme Neden İndex Alsın? Almaması gerektiğini düşünüyorum (301 - 302)
Noindex etiketi: Zaten index alması istenmemiş
Kopya: İçerik ile alakalı (Bu hizmetlerden satın alınsa bile kopya yine kopyadır bu gün index alır yarın indexten silinir.)
Sunucu Hatası: İçerik açılıyor ise anlık bir sorun olmuştur incelemeye gönderince çözülür.
Soft 404: İsterseniz link kaldırma yapın öneririm, ama 301 çekseniz de yeterlidir.
Bulunamadı: 301 yapın, isteğe bağlı link kaldırma yapın.
Doğru standart etiket...: Search consoleden url yi incelediğinizde ne çıkıyor ise onu yapıp incelemeye gönderin çözülür.
Tarandı...: Bunu ilgili teknikler ile index aldırabilirsiniz ancak ben önermiyorum yani bir süre sonra site zorla index aldırma denemelerinden banlayabilir. (İnceleme gönderin reddedildikten sonra tekrar gönderin o şekilde yapın botlar taradıkça bir ara kabul edecektir.
Keşfedildi...: Bunu ilgili teknikler ile index aldırabilirsiniz ancak ben önermiyorum yani bir süre sonra site zorla index aldırma denemelerinden banlayabilir. (İnceleme gönderin reddedildikten sonra tekrar gönderin o şekilde yapın botlar taradıkça bir ara kabul edecektir.

Ben bir arkadaşın tekniklerine baktım yani ticaretini engellemiş olmayayım o neden ile isim vermiyorum. Teknikler maliyetli geldi bana ki zaten de işin sonunda site spamlanır mı ne olur belli değil.. (Bu spamlanma işi her teknik için geçerli düşük yada yüksek ihtimal)
hocam zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim. konuyu anladım ve uyguladım bazı hataları google başarılı olarak değerlendirdi, diğerlerinide ayarlamaya çalışıyorum teşekkürler