Öncelikle mantıklı olanı yapıyorsun benim de beklentim yüksek. 16.000$ de aynı şeyi söylemiştim. Forumda mesajlarım mevcut.
Ancak bir çok altcoini ETF olayına BTC paritesinde borsalar rezerv bozarak ezdi.
Senin de sermayen yüksek olduğu için ve içerde kalma tecrübeden olduğundan daha hype olan şeylere geçişkenlik adına bi miktar ayır derim.

Şahsen ben 2022 Mayıs çöküşüyle Mana içeride kalmıştım , al-sat vs (günlük değil) adet sayımı x2 yaptım ama süreçte içerdeki ana para elbette erimişti..
24.000$ gibi ciddi bi rakam vardı. 3/2 usdt bazında silindi neredeyse.
10/2 gibi bi oranlada eldeki MANAların bi kısmını 3x pozda tutuyordum özgüven o dönemler tam olduğu için elbette liq ettik sermaye olmasına rağmen eklemek o psikolojide olumlu gelmemişti.
En son ekim-kasım ayında FET 0.20 cent Mana 0.29 cent civarları , MANA hodl etmeme rağmen sermayenin büyük kısmını FET e taşıdım çünkü Aİ furyası 1 yıldır bağırıyordu gidecek olsa bu gider dedim.
Ve beklenen gibi oldu bazen çok bariz bazı şeyler yaşanıyor bu Aİ olayı aynen öyle oldu.
Tek mantığım GPT temsilen bi token yok ve bunlar her güncelleme verdiğinde Aİ tokenlarından bazıları mecbur gidecek üzerine strateji kurmuştum.
Piyasada BTC harekete geçince FET pompaladılar.
1.20$ ve 1.80$ seviyeleri geldiğinde FET ten uzadım ve 2022 de içerde kaldığım miktarı kurtarmış oldum. Şimdi ise elimde bedava MANA ile aynı sen gibi 2025 furyasını bekleyeceğim.

Eğer gene bi trend ve dönemsel hareket yakalayabilirsem bi coine bağlı kalıp içerde kendimi süründürmem.
Yenilerden Space ID ve PIXEL takibimde olanlar.
Bu işlerde önemli olan içerde olan sermayeyi PİYASA koşullarında piyasa yapıcı botlara ezdirmeden ilk hareket ile artırmaktan geçiyor.

Böylelikle hem elinde HODL edebileceğin coin oluyor hem de diğerlerine hareket gelmeden sermayen artmış ve başka fırsatları kaçırmamış oluyorsun.