Arkadaşlar merhaba. Bu Python veya diğer programlama dili olabilir. Nasıl bir yol izlemeliyim. Mesela JavaScript kursuna bakıyorum şu anda ama ilgili alanım daha çok web tarafında uygulamalar yazmak. Tavsiyeleriniz ne olabilir?
Mesela bu kod öğrenenler nasıl oluyor da başka zaman farklı farklı dillere hakim olabiliyor? Şu anda mesela Python temel konularını öğreniyorum baya da bir şok şey öğrendim diyebilirim temel açısından ama mesela henüz console app yazarken bazı konularda takılıyorum yazamıyorum. Ama başkaları nasıl bunun üstesinden gelebiliyor. Ya Benim öğrenme şeklimde sıkıntı var bilemiyorum yani. Mesela JavaScript öğrenirsem Python ı unuturum gibi gibi hisler var arkadaşlar bir dil ile de olmuyor mesela Web olsun masaüstü olsun biliyorsunuz bir sürü kod öğrenemk zorunda mecbur kalabiliyorsun. HTML, CSS bir dil değil bir betik dil diyelim HTML tamam ama bundan sonra JS, PHP derken iş derinlere iniyor onu demek istiyorum bu kadar kodu kafada tutmuyorlar tabii proje yazarak gelişiyorlar ama mesela temel kodları izliyorum diyelim ama bunu biriktirip bir proje haline getiremiyorum Benim sıkıntım bu işte.