Selamün aleyküm herkese hayırlı işler. Web tasarım işi yapıyorum, ayda ortalama 15-20 iş alıyorum. WordPressten iyi anlayan, içerik yazımı konusunda iyi olan ve chatgpt'yi iyi kullanan, referans iş gösterebilecek, iletişim konusunda problem yaşamayacağımız ve işleri zamanında teslim edebilecek bir freelancer arkadaşa ihtiyaç duyuyoruz. Hazır kurulmuş tema üzerine içerikleri giydirecek. Chatgpt plus, Kanva pro, stok görsel tarafımızdan sağlanacak. İşler detaylı dokümantasyon ile teslim edilecek.

Anlaştığımız kişiye sürekli iş verilecek, ayda en az 6-7. Lütfen detayları okuyup ondan sonra bahsettiklerime göre fiyat gönderin.

Örnek iş ve dokümantasyon:

Mimarlık bürosu

Açılacak sayfalar: x, y, z
Hakkımızda yazısı: xxxx
İletişim bilgileri: xxxx
Firmanın sağladığı hizmetler: x, y, z
Logo: x
Görsel/videolar: x, y, z

Şeklinde, gerekli tüm bilgi ve belgeler herhangi bir araştırmaya ihtiyaç duyulmaksızın size iletilecek ve sizden bunların temaya uygun şekilde sitede kullanılması, sitenin doldurulması istenecek. Süre konusunda çok kısıtlı olmayacaksınız, teslim süresi olarak 2-3 hafta süre veriyoruz.

Kısacası bir site için başına oturulduğunda 3-4 saatlik bir süre alacak bir site.

İşi detaylıca anlattım, lütfen bilgi almak istiyorum, detaylı bilgi gibi mesajlar atmayınız herkesin vakti değerli 🤗 isteğim, iş başına talep ettiğiniz tutar ve daha önce yaptığınız işleri görebileceğim bir teklif iletmeniz. Fiyat elbette iş bazında değişebilir ki bu konuda kesinlikle üzmeyiz her işi teslim ettiğimiz aşamada işin daha zor/daha kolay olmasına göre ücret konuşulur. Ortalama bir site için (klasik anasayfa, hakkımızda, iletişim, referanslar, hizmetler sayfaları bulunan) fiyat teklifi bekliyorum. Teklifi WhatsApp'tan gönderebilirsiniz, daha yakın olduğum adayları arar, çalışamayacağımız adaylara dönüş yaparım. Herkese hayırlı işler

WHATSAPP TIKLA