Kasmakla ne ilgisi var? Forumun "sorum var" bölümünde böyle bir konu açtığınızda insanlar size hata aldığınız satır ve hata mesajı ne diye sorabilir, nitekim benden önce bunu soranlar da olmuş. Konuyu açarken ücret mukabili yardımcı olacak birini aradığınızı da belirtmemişsiniz. Ayrıca ücretli olarak yardımcı olacak birini aradığınızda konuyu açacağınız yer forumun bu bölümü değildir. Kategori kurallarına bakabilirsiniz:
"Bu kategoride yukarıdaki konular haricinde, ticari konu açmak yasaktır. (Ticari konuyu forum üzerinde uygun kategoriye açabilirsiniz.) "
Hocam yardım istedim soruö var dedim eğerki Python biliyorsanız gelin yardımcı olun bilmiyorsanız soru olsun diye soru sormaya gerek varmı zaten kodu vermek istesem ve ya verebilaem ki verilebilecek kod değil çünkü karışık kod yapısı birbirleriyle bağlantılı farklı farklı kodlar var burdan paylaşsam bile anlamazsınız anladın mı hocam sesli gelince ben anlatıcam ki tam sorunu anlayın diye açtım konuyu zaten ticarei bir mevzu yok yardım istedim ancak karşıdaki derki bu karışık uzun sürer ücretiyle yaparım girer ticari konu açar öyle işlemi yaparım anladın7z mı burdaki soruydu hocam