Evet cok dogru ...
Turkiyede adam akilli uretilen textile urunleri kesinlikle dunyanin bir cok ulkesinde hatta avrupada uretilenlerden bile daha kaliteli burada mesele su versinler ayni parayi kimin mali daha kaliteliymis fransiz mallari dandik olabilir ben diesel magazalarina gittigimde uretilen urunlerin cogu Italia disinda uretilen urunler deri konusunda turk urunleri agirlikta made in turkey yazisini gordugum ceketi alali 5 sene oldu oyle askiliga falanda asmiyorum burusuk daginik bir sekilde arabada sagda solda yerlerde surunuyor ama halen 1 cizik burusma yok bugun bir cok kiyafet urunlerinde gorebilirsiniz turkiyeye giden her bir birey mutlaka textile urunu alir bunu dunyanin diger ulkelerine gidenlerde pek goremezsiniz nadirdir acin turistlerin cantasini yarisi textile urunudur turkiyede uretilen urunler kalitesiz degil ic pazara uretilenlere ozen gosterilmiyor yurt disinda bir cok kisi turk urunlerinin kalitesini bilir heleki textile urunlerinde ayakkabi urunlerinde hastalari var turk ayakkabilari harici baska ayakkabi giymeyen insanlar var ... canta konusunda deri ve deri ceket konusunda hastalari var hele getirin duzgun yapilmis turk halisini amerikaya kamyonete doldurup eyalet eyalet gezip satanlar var bunlarin hastalari var .



Baris13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada yanlış bir tanımlamanız var.

Türkiye'de üretilen ürünler kalitesiz değil.

''Normalde avrupa ülkelerinde imal edilen, elektronik eşya ve gıda gibi ürünlerin Türkiyeye oranla çok kaliteli olduğunu düşünürüz''

Bu tam tersidir.

Türkiye'de üretilen değil, Türkiye'ye üretilen ürünler kalitesizdir.

Bildiğiniz Dünya markalarının çok büyük bir kısmının fason üretimi Türkiye'de yapılır. İpliğinden, astarına, baskısından, dikişine kadar Türkiye'de ki üretim hem ucuz hem kalitelidir.

Fakat Türkiye'de yurtdışı için üretilen ürünler kalitelidir.

Türkiye iç pazarına sunulanacak ürünler kalitesizdir.

Gıda sektöründe aynı marka ürünün Avrupa'da ki örnek veriyorum çikolatada ki süt oranı yüksekken, Türkiye'de çok daha düşüktür. Aynı marka aynı ürün fakat Türkiye'ye üretilen ürün kalitesizdir.

Haliyle Türkiye'de üretilen ürün değil, Türkiye'ye üretilen ürünler kalitesizdir.

Yani şunu demek istiyorum, denk geldiğiniz Fransa, İspanya, Hollanda vb. menşeili ürünlerin kalitesiz olma ihtimali normaldir. Buna çok şaşırmanız gerekmez.