Fikir çok güzel ancak Uygulama maalesef kötü tasarlanmış hocam, kayıt olma ekranında e postanı numaranı yanlış girince doğrulama kodu ekranı 2 sayfa sonra geldiği için e postanın nereye gittiğini kontrol edemiyoruz ve değiştiremiyoruz. Kayıt aşamasını tamamlayamadım bu yüzden.
Bir mobil geliştirici olarak söylüyorum kullanıcılar için ilk izlenim çok çok önemlidir, kişi uygulamayı ilk indirdiğinde böyle zorluklarla karşılaşırsa silip kullanmayabilir.
İlk girişi mümkün olduğunca basit tutmaya çalışın, gerekirse beğendiğiniz enstrumanlar müzik türleri vs gibi zaman alıcı bilgileri kayıt aşamasından sonraya çekin. Ayrıca onların seçildiği checkbox ekranı da kötü tasarlanmış, tümünü seç yok, arama yok.
ayrıca kodu tekrar gönder butonuna arka arkaya basılabiliyor umarım her seferinde kod göndermiyordur yoksa bu size yüksek bir faturaya mal olabilir 2 dk da bir kod gönderebilmeli kullanıcı.
Şifre girerken her yanlış girdiğimiz ancak kayıt ol butonuna bastığımızda görebiliyoruz. Ona basmadan gereken validasyonların ne olduğunu gösteren bir yazı olmalı.
-U/UX ve mobil uygulama geliştiricisiyim fikirlerim bunlar, maalesef uygulama içine erişim sağlayamadım orası hakkında yorum yapamıyorum.