kişinin kimliği belliyse bir şey çıkar da kim olduğu belli değilse polis çok uğraşmıyor kimliği tespit edilemedi diyip dosyayı kapatıyor.
Valorant gibi oyunlar ciddiye alınmayacak niteliksiz kişiler ile dolu. Pek bir şey çıkacağını sanmam.
Hassasiyetinizi anlıyorum ama oyunda edilen bir küfrün de peşine düşmemek gerek. Kim bilir kaç yaşında ve ne yaptığının farkında bile değil. Bazen bana da hiç olmayacak küfürler ediyorlar. Hiç oralı olmuyorum. Genişlikten mi? Hayır, değil.
Nikini internette taratın r10 tarzı yerlerde kimlik doğrulamalı üyelikleri varsa şikayetçi olun yoksa birşey çıkmaz pek
Hocam 15 yıllık üyesiniz böyle saçma sapan fikir mi verilir , aynı nicki 100 lerce kullanan oyuncular kişiler var siz tek oyun için konuşuyorsunuz binlerce oyun var binlerce aynı nickte insanlar var ne yani oyunda biri benimle aynı nicki kullanıyor diye yargılanacak miyim ?
Çocuğu discord üzerinden eklettim, Discord hesabı, youtube kanal, riot hesabı, gibi başlıca bilgileri kendisi paylaşmış zaten ayrıca oyunda edilen küfürlere pek umursamam yeri geliyor bizlerde küfür ediyoruz ama şehitlere kadar küfür edicek kadar kimse düşmemiştir ayrıca yaşı kaç olursa olsun çocuksa bile bu yaşta böyle şeyler düşüne biliyorsa 10/20 yıl sonra bu çocuk ne olur?